Μεγάλος διαγωνισμός Bonus Days στα Carrefour

Η κα Νίτσα Λάζου από τη Δρομολαξιά ήταν τελικά η μεγάλη νικήτρια που είχε την bonus τύχη με το μέρος της στον μεγάλο διαγωνισμό των υπεραγορών Carrefour «Απάντησε και Κέρδισε», κερδίζοντας ύστερα από κλήρωση, ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Volkswagen Polo 1.2 TSI αυτόματο. Η παράδοση του αυτοκινήτου

πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στο κατάστημα Carrefour Λάρνακας, με την παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας Unicars και της Carrefour Κύπρου.

Ο μεγάλος διαγωνισμός των υπεραγορών Carrefour, που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ανταμείβουν τους καταναλωτές τους με μοναδικές προσφορές, ξεχωριστά προνόμια και πλούσια δώρα που κάνουν σημαντική διαφορά στην καθημερινότητα τους και στο πορτοφόλι τους, είχε πάνω από 100,000 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις πόλεις, που διεκδίκησαν τα πλούσια δώρα του διαγωνισμού.

Φυσικά, ο μεγάλος διαγωνισμός «Απάντησε και Κέρδισε» μοίρασε επίσης σε πάνω από 100 bonus τυχερούς που έχουν ήδη παραλάβει τα δώρα τους, 5 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για δύο άτομα σε Λονδίνο και Βιέννη, τηλεοράσεις 40’’ Panasonic Smart, Lenovo tablets, ηλεκτρικές σκούπες Dyson, αλλά και εκατοντάδες δωροκουπόνια αξίας 30€ για δωρεάν ψώνια, ενώ συνολικά 16 νικητές κέρδισαν τα ψώνια της εβδομάδας αξίας 300€.

H Carrefour Κύπρου εύχεται στην υπερτυχερή κα Λάζου καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο της αυτοκίνητο, αλλά και σε όλους τους τυχερούς καταναλωτές του διαγωνισμού να έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους και να απολαμβάνουν τα ψώνια τους στις υπεραγορές Carrefour Κύπρου, αφού εδώ το κέρδος… έχει extra bonus!

Γιατί στα Carrefour… όλοι κερδίζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα