Μεγάλο το ενδιαφέρον μετά το ''Χ'' στην Λέμεσό

Μετά την ισοπαλία στο Τσίρειο ΑΠΟΕΛ , ΑΕΚ και Ομόνοια θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Αρχικά αύριο ο ΑΠΟΕΛ. Διότι εάν καταφέρει και κάνει το διπλό στο Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι στην Ανόρθωση, θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά από τον Απόλλωνα στους εφτά βαθμούς και θα του ξεφύγει για τα καλά σε μια καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ΑΕΚ

που αγωνίζεται την Δευτέρα με την Ομόνοια θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ. Όμως το δεδομένο από τώρα είναι ότι εάν κερδίσει την Ομόνοια , θα ξεφύγει τρεις βαθμούς από τον Απόλλωνα. Η Ομόνοια από την άλλη στην προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη , εαν κανει το διπλό στο ΑΕΚ Αρένα θα έχει διπλό κέρδος. Διότι θα ανεβεί στην 4η θέση και θα ρίξει στο καναβάτσο την ΑΕΛ με ένα βαθμό διαφορά, ενώ θα μειώσει στο -5 απο τον Απόλλωνα.

Με όλα αυτά τα σενάρια φαίνεται ξεκάθαρα η καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που οι ομάδες σε κάθε αγωνιστική θα αναμετρόνται μεταξύ τους , θα υπάρχουν απώλειες. Η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα στο τέλος θα υλοποιήσει τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα