ΜΕΓΑΛΟ το ενδιαφέρον... με παιχνίδια που ξεχωρίζουν

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ολοκληρώθηκαν και πλέον οι ομάδες μας μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα για την 3η αγωνιστική, στην οποία θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες. 

Σε αυτή την στροφή του φετινού μαραθωνίου, ξεχωρίζουν τρεις αγώνες. Δύο ντέμρπι σε Αρένα και ΓΣΠ και ένα σημαντικό παιχνίδι στο Τσίρειο. Πρώτο χρονικά μεγάλο ραντεβού θα γίνει το Σάββατο, με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την ΑΕΛ

και την Κυριακή στην Αρένα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια. Μεγάλο ενδιαφέρον, φυσικά, υπάρχει και στον αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφος FC. 

Ο πρωταθλητής της περσινής περιόδου ΑΠΟΕΛ κάνει πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ, ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο για την περίοδο 2018-2019. Από μόνο του αυτό το γεγονός προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα. 

Στην Λάρνακα, η ΑΕΚ που έχει τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι, θα κοντράρει την Ομόνοια που μετρά το απόλυτο σε δύο παιχνίδια έχοντας μαζέψει έξι βαθμούς. Η ποιότητα της ΑΕΚ γνωστή και εδικά μέσα στην έδρα της παίρνει δυναμική από τον κόσμο, κόντρα στους πράσινους που δείχνουν ότι φέτος διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος αγώνας. 

Με αγωνία αναμένεται και το παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Πάφος FC. Πρώτος αγώνας στο πρωτάθλημα για τους γαλάζιους της Λεμεσού ενώ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο, ο νέος τεχνικός Ιβάν Βουκομάνοβιτς μετά το διαζύγιο με τον Αυγουστή. Από την άλλη, η Παφιακή ομάδα ταξιδεύει στην Λεμεσό με τις δυνατές μεταγραφές που έκανε, να βρίσκονται στην διάθεση του Κόπιτς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

18:30 ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ (Cablenet Sports 1)

20:00 Απόλλων - Πάφος FC (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

18:00 ΑΕΚ - Ομόνοια (Primetel)

18:00 Δόξα Κατωκοπιάς - Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 2)

19:00 ΕΝ Παραλιμνίου - Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα - Ολυμπιακός (Cytavision Sports 1)

Keywords
Τυχαία Θέματα