«Μεγάλο πρόβλημα το γκολ για την Ομόνοια και γίνεται μεγαλύτερο, όταν...»

Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Τρανζίσιον» του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ήταν ο Κώστας Καλοθέου, ο οποίος μίλησε για την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που εισέρχεται η Ομόνοια.

Ακολούθως παρατίθενται οι δηλώσεις του πρώην άσου των «πρασίνων»:

«Είναι σε κομβικό σημείο η Ομόνοια, στα επόμενα παιχνίδια θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσει να διεκδικήσεις τον τίτλο και τις προνομιούχες θέσεις. Αν δεν τα καταφέρει στα επόμενα 3-4 παιχνίδια, η «ψαλίδα» και η διαφορά θ' ανοίξουν και κατά κάποιο τρόπο θα βγει

εκτός στόχων. Η Ομόνοια μας δείχνει ότι μπορεί. Αν θα τα καταφέρει ή όχι, θα το δούμε σε περίπου ένα μήνα. Άρχισε και δείχνει στοιχεία της περσινής ομάδας. Στα ντέρμπι παρουσιάστηκε δυνατή, είναι στα πόδια της. Δεν είναι ακατόρθωτο. Μου αρέσει που βλέπω εμπιστοσύνη από παίκτες και προπονητή. Υπάρχει λίγο η μουρμούρα και αποπροσανατολίζει την ομάδα, όμως όταν έρχονται τ’ αποτελέσματα αυτή μπαίνει στην άκρη».

«Είναι μεγάλο θέμα το γκολ, από μία ομάδα που παλαιότερα είχε βραβευτεί γι’ αυτή την πρωτιά. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν δεν παράγεις. Για να επιτευχθεί κάποιο γκολ, θα πρέπει να γίνει προεργασία, είναι όλα μαζί. Δεν λέμε ότι δεν έχουμε γκολτζή και δημιουργό. Ως ομάδα όμως δεν λειτουργεί έτσι. Η φιλοσοφία του Μπεργκ δεν άλλαξε από πέρσι, απλά ήταν και το πρόγραμμα πιο δύσκολο».

«Θέλει ενίσχυση η ομάδα μ’ ένα πιο δημιουργικό μέσο να έχει και το τέρμα και έναν επιθετικό. Αυτό βλέπω ότι χρειάζεται η Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα