Μεγάλη εμφάνιση και «πράσινη» πρόκριση στον τελικό!

Πρόκριση στον τελικό κυπέλλου για την Ομόνοια, η οποία με ανατροπή κατάφερε να νικήσει με 3-1 την Πάφο στη σημερινή ρεβάνς του ΓΣΠ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα εκτός περιοχής σουτ του Χότσκο που υποχρέωσε τον Φαμπιάνο σε μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 8’ απείλησε και πάλι η Πάφος με παράλληλο γύρισμα του Κβίντα και τον Φαμπιάνο να λέει και πάλι «όχι». Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. 

Μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Αμπντουραχίμι

και Βαλακάρι, ο Κροάτης βρήκε κάθετα τον Φινλανδό και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης πιέζοντας και καταγράφοντας μια διπλή ευκαιρία στο 24’, πρώτα με το πλασέ του Λέτζιακς το οποίο απομάκρυνε η αντίπαλη άμυνα, και στη συνέχεια με σουτ του Γιούστε να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 34’ ήρθε η αντίδραση που αναζητούσε η Ομόνοια, με τον Ανσαριφάρντ να βρίσκει τον Μιξ στο σημείο του πέναλτι και αυτός με δυνατο πλασέ έφερε το ματς και πάλι στα ίσα γράφοντας το 1-1.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 61’ με το πλασέ του Κακουλλή εντός περιοχής να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Ίβουσιτς.

Στο 79’ η Ομόνοια έκανε την ολική ανατροπή με τον νεοεισελθών Κασάμα, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια 

κατέληξε στα δίχτυα.

Οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσουν το προβάδισμά τους στο 90+1’ με τον Χαραλάμπους να τσιμπάει μπάλα στέλνοντας την όμως λίγο έξω. 

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χαραλάμπους στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα