Μεγάλες πρεμιέρες στον θερινό κινηματογράφο Attikon by K Cineplex

Μεγάλες πρεμιέρες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της έβδομης τέχνης σας περιμένουν κάθε βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Attikon by K Cineplex στην Πάφο, που ανοίγει τις πύλες του και μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε τη μαγεία της μεγάλης οθόνης κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με οθόνη εξωτερικής προβολής, υψηλής ευκρίνειας και ήχο που συναρπάζει.. Από 27 Ιουλίου 2019 μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου 2019.

Η Πάφος, μια κατεξοχήν πολιτισμική πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ενεργά στην θερινή κινηματογραφική

κουλτούρα, όπου το Πολιτιστικό Κέντρο Αττικόν του Δήμου Πάφου σε συνεργασία με τα Κ Cineplex (έχοντας και οι δύο με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ποιοτικής ψυχαγωγίας), αναβιώνουν με καθημερινές προβολές, παλιές και σύγχρονες στιγμές του Ελληνικού, Κυπριακού, Αμερικάνικου, Ευρωπαϊκού άλλα και Ασιατικού κινηματογράφου, με στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών του είδους.

Τι δεν πρέπει να χάσεις, παρέα με το ποτό και το snacks σου

Το πρόγραμμα προβολών του Attikon by K Cineplex περιλαμβάνει μεγάλες πρεμιέρες σε ταυτόχρονη προβολή με Αμερική όπως Fast & Furious: HobbS &Shaw, ταινίες για τους νοσταλγούς του κλασικού κινηματογράφου όπως το αριστούργημα Wild Strawberries, ταινίες από Σύγχρονο Eυρωπαϊκό Κινηματογράφοόπως η μεγάλη Γαλλική εμπορική επιτυχία της χειμερινής σεζόν Les Invisibles, άλλα και ταινίες για όλη την οικογένεια όπως το ανεπανάληπτο Angry Birds 2.

Δεν θα μπορούσαν, βεβαίως, να εξαιρεθούν από το πρόγραμμα οι Ελληνικές και Κυπριακές παραγωγές άλλα και ταινίες Ασιατικού κινηματογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα