Μέχρι τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά σταδιακά, στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά στα νότια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα νότια παράλια και στους 18 βαθμούς

στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το πρωί θα παρατηρείται τοπική, χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν, από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά θα πνέουν άνεμοι μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, και στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια-νοτιοδυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά, στα δυτικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα παροδικά ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική, αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα