Μέχρι 44 βαθμούς η θερμοκρασία στη Λευκωσία αύριο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα

παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά στα νότια και τα δυτικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά αλλά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με ενδεχόμενο τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, τη νύκτα και νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη, επανερχόμενη στα κανονικά για την εποχή, για να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα