Μέχρι 28/1 το περιθώριο ολοκλήρωσης των ομίλων σε UCL και UEL

Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Αγγλία, η UEFA δίνει περιθώριο μέχρι τις 28 Ιανουαρίου για την ολοκλήρωση των αγώνων για την φάση των ομίλων σε Champions League και Europa League λόγω του κορωνοϊού. Και στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν, η UEFA θα αποφασίσει ποιος

θα προκριθεί...

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ η UEFA αναμένεται να αυξήσει το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων σε Champions League και Europa League μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Μία απόφαση που θα παρθεί λόγω του κορωνοϊού και των καθυστερήσεων ή των αναβολών που μπορεί να προκύψουν. Κανονικά η φάση των ομίλων στο Champions League αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου ενώ η φάση των 16 θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου του 2021. Στο Europa League η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου και η φάση των 16 ξεκινάει στις 18 Φεβρουαρίου.

Η UEFA θέλει να δώσει αυτό το χρονικό περιθώριο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχόν αναβολές λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ευρώπη με τον κορωνοϊό. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι ομάδες πως η αναβολή αποτελεί την τελευταία επιλογή για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία έχει ήδη αναφέρει τι πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα