Με Τζαν στον τελικό η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί αγγλικού εδάφους, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ανακοινώνει την αποστολή των "κόκκινων" για τον τελικό του Champions League. Μέσα ο Εμρέ Τζαν.



Την τελευταία της προπόνηση επί αγγλικού εδάφους έκανε το πρωί της Πέμπτης (24/5) η Λίβερπουλ, η αποστολή της οποίας θα ταξιδέψει για το Κίεβο τις επόμενες ώρες. Οι "κόκκινοι" αναμένεται να φτάσουν στην ουκρανική πρωτεύουσα στις 19:30, με τον Άλεξ Όξλεϊντ

- Τσάμπερλεϊν να είναι ο μοναδικός απών.

Από την άλλη, το "παρών" στην αγγλική αποστολή δίνει ο Εμρέ Τζαν! Ο 24χρονος μέσος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, πριν ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Γιουβέντους -πιθανότατα την επομένη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 24μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελείται από τους: Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλαβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Ουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο, Αλεξάντερ - Άρνολντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα