Με τον Μαλεκκίδη ο Απόλλωνας έκοψε πρώτος το νήμα

Η αποβολή του Γιώργου Βασιλείου και ο τραυματισμός του Φάνου Κατελάρη στον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα όχι απλώς επέσπευσαν τις εξελίξεις για την τέταρτη κίνηση του Απόλλωνα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά πρακτικά την... υπαγόρευσαν κιόλας.

Με τον Ατίλα Σάλαϊ να έχει πωληθεί στη Φενέρμπαχτσε και τον Αλεξάντερ Μπίτνερ να μην έχει ενσωματωθεί ακόμη στις προπονήσεις, η ενίσχυση στα μετόπισθεν κατέστη πιο επιτακτική ανάγκη (από την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού) και η επιστροφή του Γιώργου Μαλεκκίδη...

μονόδρομος.

Υπέρ του 24χρονου άσου μέτρησε η πλήρης εξοικείωσή του με το κυπριακό πρωτάθλημα και την ομάδα (ακολούθησε όλη την προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι), η πολύ καλή παρουσία του με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός, καθώς και η ικανότητά του να συνεισφέρει άμεσα.

Με τον Μαλεκκίδη ο Απόλλωνας έγινε η πρώτη ομάδα των Big6 που ολοκλήρωσε τη δραστηριότητά του στο παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Γκεόργκι Παπουνασβίλι, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλεξάντερ Μπίτνερ.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Μαλεκκίδη στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 14.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον Γιώργο Μαλεκκίδη κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαλεκκίδη, Απόλλωνας,malekkidi, apollonas