Με τον Κάιλ Έντμουντ θα παίξει ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα

Απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο θρυλικό Queen's Championships, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 17 έως τις 23/6, ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας τενίστας, που είναι στο Νο6, θα έχει δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του απέναντι στο Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον οποίο όμως δεν έχει παίξει ξανά στο παρελθόν. 

Ο Κάιλ που είχε φτάσει και στο Νο14 είχε αγωνιστεί και το 2019 στο ίδιο τουρνουά και είχε αποκλειστεί στους "16" από τον Νικ Κύργιος. 

Ο Ελληνοαυστραλός είναι φυσικά και αυτός στο

ταμπλό στο αγαπημένο του τουρνουά και θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Γάλλο Αντριάν Μαναρίνο. 

Εάν ο Τσιτσιπάς συνεχίσει θα παίξει είτε με τον Κουκούσκιν είτε με τον Τσάρντι, ενώ στα προημιτελικά βάσει της κατάταξης ίσως παίξει με τον Φελίξ Αλιασίμ. 

Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμη ο Ντελ Πότρο (ίσως παίξει με Τστσιπά στους "4"), ο Βαβρίνκα, ο Άντερσον, ο Μεντβέντεφ, ο Σαπολάβοφ και ο Τσίλιτς. 

Μάλιστα ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι στον 1ο γύρο είναι αυτό του Ντελ Πότρο με τον Σαποβάλοφ! 

Το τουρνουά έχει ιστορία 129 ετών. Μεγάλος πρωταγωνιστής του είναι ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος επιστρέφει για να παίξει στο διπλό ενώ το έχουν κερδίσει ακόμη ο Τζίμι Κόνορς, ο Ράφα Ναδάλ, ο Ρόι Έμερσον, ο Μποργκ, ο Μακενρο. Δυο ήττες σε τελικούς έχει ο Τζόκοβιτς. 

Φέτος, δεν συμμετέχει κανένας παίκτης του top-5 και Νο1 στο ταμπλό είναι το Νο6 Στέφανος Τσιτσιπάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα