Με το μυαλό στο ντέρμπι κορυφής

Παίζει με Νέα Σαλαμίνα, αλλά σκέφτεται Απόλλωνα. Η καθαρή νίκη του ΑΠΟΕΛ στο "Αμμόχωστος" με 3-0 δεν αφήνει πιθανότητες πρόκρισης στη Νέα Σαλαμίνα. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και με τα δύο πόδια στα ημιτελικά του κυπέλλου και σήμερα θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Το παιγνίδι είναι τυπικής διαδικασίας, γι' αυτό

και ο Δώνης θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς την Κυριακή η ομάδα του θα δώσει το σημαντικότερο ντέρμπι στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου κόντρα στον Απόλλωνα. Είναι απολύτως φυσιολογικό άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο να σκέφτονται περισσότερο το ντέρμπι του Τσιρείου λόγω της σημασίας του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός άφησε εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα τους Πέρεθ, Ζαχίντ για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν υπολογίζονται οι Εμπεσίλιο (κάρτες), Σόουζα, (και κάρτες και τραυματίας), Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Βάτερμαν και Μακρής.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν και ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιγνίδια. Τέτοιες περιπτώσεις θεωρούνται οι Λάγο, Βούρος, Μερκής, Ντε Καμάργκο και Μακρής, ενώ στους πρώτους έντεκα αναμένεται να πάρει θέση ο Αλωνεύτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα