Με τα οδικά δυστυχήματα ασχολήθηκε σήμερα και ο Τ/κ Τύπος

Το νέο οδικό ατύχημα με φορτηγό στον ίδιο δρόμο όπου πέρυσι είχε συμβεί το δυστύχημα με το σχολικό λεωφορείο και τις νεκρές μαθήτριες και τον οδηγό, ξυπνά μνήμες και είναι το κύριο θέμα στα πρωτοσέλιδα των πέντε τ/κ εφημερίδων σήμερα.

Αλλού γίνεται αναφορά σε αναμενόμενες αυξήσεις σε κρέας και γαλακτοκομικά λόγω αύξησης της τιμής των ζωοτροφών, την αντίδραση του «δημάρχου» Ριζοκαρπάσου στην δήλωση του «υπεξ» για την πώληση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Ε/κ εγκλωβισμένους, τα πρωτόκολλα για κάμερες στους δρόμους και το νερό άρδευσης κά

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Πέταξε

και αναποδογύρισε» αναφέρεται στο οδικό ατύχημα στον ορεινό δρόμο Κερύνειας - Κυθρέας με το φορτηγό να ξέφυγε από στροφή και πετώντας να αναποδογύρισε στο γκρεμό. Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Αλλού γράφει ότι θα γεμίσουν το ψευδοκράτος με κάμερες και αναφέρεται στο πρωτόκολλο για την οδική ασφάλεια που υπογράφηκε χθες στην Άγκυρα μεταξύ των αρμόδιων «υπουργείων». Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην αντίδραση του προέδρου της συντεχνίας των δημοσιογράφων Basin Sen, Αλί Κισμίρ ότι οι δηλώσεις του προέδρου του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου για τον μισθό των εργατών από τρίτες χώρες, είναι «ντροπιαστικές».

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Αλυσιδωτές αυξήσεις προ θυρών» γράφει ότι η αύξηση στο κριθάρι αναμένεται να επηρεάσει αλυσιδωτά τις τιμές του κρέατος, του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αλλού γράφει ότι θα τοποθετηθούν 169 κάμερες στο οδικό δίκτυο στα κατεχόμενα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι έσκασε το φρένο του φορτηγού και αυτό ήταν η αιτία να ξεφύγει της πορείας του και να πέσει από τον δρόμο στο γκρεμό.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Το θεωρεί ‘προσβολή’» γράφει ότι ο «δήμαρχος» Ριζοκαρπάσου, Σουπχί Τσιοσκούν θεωρεί προσβολή την δήλωση του «υπεξ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ότι οι κάτοικοι της περιοχής αγοράζουν φτηνά από τους Ε/κ τα τρόφιμα που τους αποστέλλονται ως ανθρωπιστική βοήθεια. Αλλού γράφει ότι οι κάμποι της Μόρφου και της Μεσαορίας θα γεμίσουν με νερό και αναφέρεται στη συμφωνία με το τουρκικό Υπουργείο δασών και Υδάτινων Πόρων για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς νερού άρδευσης στα κατεχόμενα. Σε άλλο θέμα γράφει για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 10χρονου κοριτσιού σε κομμωτήριο όπου είχε πάει με την μαμά του, η οποία βρίσκεται ενώπιον «δικαστηρίου».

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Μεγάλη αμέλεια» γράφει ότι μετά που έσπασε το φρένο, το φορτηγό λόγω της κατηφόρας ανέπτυξε ταχύτητα και γι’ αυτό προκλήθηκε το ατύχημα στο δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας. Αλλού αναφέρει ότι με νερά αποχέτευσης έχει γεμίσει η μικρή λίμνη κοντά στην Αμμόχωστο όπου περνάνε τα φλαμίγκο και η μυρωδιά μεταφέρεται σε κοντινή απόσταση, όπου ζουν οικογένειες. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο «δικαστήριο» για την δολοφονία μιας γυναίκας από το σύζυγό της με μαχαίρι επειδή πίστευε ότι τον απατούσε.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον ορεινό δρόμο!» αναφέρεται επίσης στο ατύχημα με το φορτηγό στο δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας και γράφει ότι το όχημα στην κυριολεξία πέταξε 20 μέτρα πριν αναποδογυριστεί στο γκρεμό. Αλλού γράφει ότι απέμειναν 5 μέρες για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στην αίθουσα της ολομέλειας της «βουλής» και δημοσιεύει φωτογραφία από τις εργασίες. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αναζητείται ανάδοχος οικογένεια για αγοράκι βρέφος 8,5 μηνών που βρίσκεται υπό την αιγίδα του «τμήματος ευημερίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα