Με συγγενή του Πέκερ συναντήθηκε ο Σοϊλεμέζ μετά τη δολοφονία Φάλγιαλι

Με τον συγγενή του μαφιόζου Σεντάτ Πέκερ συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι το πρωί της επιστροφής του από τα κατεχόμενα, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ‘Συμμορία Σοϊλεμέζ’ είχε προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο από τα κατεχόμενα το πρωί της δολοφονίας και συνάντησε στο Μπακίρκιοϊ τον Μετίν Σους, ο οποίος φέρεται

να είναι συγγενής και άνθρωπος του Σεντάτ Πέκερ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ ζήτησε από τον Μετίν Σους να καλέσει τον αδελφό του Μεχμέτ Φαϊζάλ Σοϊλεμέζ από το κινητό του και έδωσε πληροφορίες στον αδελφό του μέσω τηλεφώνου. Καταγράφηκε ότι ο δικηγόρος του Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο οποίος συνελήφθη πρώτος μετά τη δολοφονία, τηλεφώνησε στον Μετίν Σους και τον ενημέρωσε.

Στο μεταξύ διέρρευσε και η φωτογραφία από την άφιξη του Μουσταφά Σοϊλεμέζ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τα κατεχόμενα το πρωί της δολοφονίας. Σύμφωνα με την καταγραφή της κάμερας ασφαλείας του αεροδρομίου, γίνεται αντιληπτό ότι ο Σοϊλεμέζ έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, γύρω στις 07:00 το πρωί. Στη συνέχεια φεύγει από το αεροδρόμιο με ταξί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα