Με Φοκίνα στην πρεμιέρα του Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς (pic)

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο 1 του ταμπλό, στην κλήρωση του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του τελευταίου, σε μια πρεμιέρα πάντως που κρύβει «παγίδες», θα συναντήσει στον 2ο γύρο

έναν εκ των Λόιντ Χάρις και Ίλια Ιβάσκα.

Στα προμιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Νικολό Μπασιλασβίλι, ο οποίος θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και στον 2ο γύρο με έναν εκ των Νταβίντ Γκοφάν και Αλεξ ντε Μινάρ.

Στα ημιτελικά ο δρόμος του Στέφανος διασταυρώνεται με αυτόν των Ούμπερ Χούκαρτς και Ντένις Σαποβάλοφ, οι οποίοι αν κερδίσουν τα πρώτα δυο παιχνίδια τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό - πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό - είναι οι Αντρέι Ρουμπλέφ και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, που μπορούν να παίξουν αντίπαλοι μόνο στα ημιτελικά.

Ο Ρουμπλέφ συναντάται στα προημιτελικά Ασλάν Καράτσεφ, ενώ ο Οζέρ Αλιασίμ μπορεί να παίξει στον 2ο γύρο με τον Αντι Μάρει και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Κάμερον Νόρι και Κάρεν Κατσάνοφ.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Τσιτσιπάς - Μπασιλασβίλι [8]

[4] Χούρκατς - Σαποβάλοφ [5]

[6] Νορί - Οζέρ-Αλιασίμ  [3]

[7] Καράτσεφ - Ρουμπλέφ [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Ρότερνταμ:

ATP500 Rotterdam singles draw pic.twitter.com/eQAKxvtVgf

— Michal Samulski (@MichalSamulski) February 4, 2022

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα