Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Lidl Wellness Camp στον Αγρό

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό διήμερο αφιερωμένο στην ισορροπημένη διατροφή, την άσκηση και την ψυχολογία.

Βάσει των στοιχείων που αντλούνται από την νέα μας κοινωνικο-οικονομική μελέτη οι επενδύσεις μας για κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις ανήλθαν σε €296.000 και ήταν αυξημένες κατά 25% σε σχέση με το 2019 γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόθεσή μας να προσφέρουμε ενεργά στην κοινωνία και το περιβάλλον».

Το Lidl Wellness Camp ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με

μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικές ομιλίες και δραστηριότητες για παιδιά από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του «Σχολείου του Δάσους», καθώς και άλλες ενέργειες με στόχο την προώθηση της υγιεινής διατροφής, της υπεύθυνης κατανάλωσης και ευεξίας.  

Ξεχωριστό στιγμιότυπο της εκδήλωσης αποτέλεσε το πρώτο μάθημα της Lidl Food Academy on the go, της νέας κινητής κουζίνας της Lidl, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Κύπρο για να διδάξει στα παιδιά ορθές μαγειρικές πρακτικές. Ο chef της Lidl Food Academy, Γιώργος Γεωργίου και η κλινική διαιτολόγος, Ελένη Ανδρέου μοιράστηκαν με το κοινό εναλλακτικούς, υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος.

Με τους δικούς της συνοδοιπόρους, η Lidl Κύπρου θα συνεχίσει να βαδίζει στο «δρόμο για ένα καλύτερο αύριο» με πρωτοβουλίες που προωθούν την ορθή διαχείριση των πόρων για έναν βιώσιμο πλανήτη για όλους εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy                    

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα