Με χίλια ευρώ ενίσχυσε το Κοιν.Παντοπωλείο Λεμεσού η ΕΔΕΚ

Χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος στον Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Εύη Τσολάκη, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού.

Παραδίδοντας το χρηματικό ποσό, που προέκυψε από τον Χριστουγεννιάτικο χορό της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Λεμεσού, ο κ.Σιζόπουλος είπε πως το Κίνημα εκτιμά την όλη δραστηριότητα του Κοινωνικού

Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, που δεν περιορίζεται στο επίπεδο σίτισης και προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά προσφέρει και δραστηριότητες σε νεαρά παιδιά, με στόχο την πρόληψη της εφηβικής παραβατικότητας.

Το χρηματικό αυτό ποσό, συνέχισε, αποτελεί μια μικρή ένδειξη εκτίμησης του έργου που επιτελείται και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε ακόμη πως η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου Λεμεσού πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα άλλα δημοτικά συμβούλια, ότι σήμερα η Λεμεσός πρωτοπορεί έναντι των υπόλοιπων πόλεων και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως "με Δήμαρχο τον Ανδρέα Χρίστου, η πόλη θα πάει ακόμα πιο ψηλά".

Παραλαμβάνοντας την εισφορά, ο Δήμαρχος Λεμεσού ευχαρίστησε την ΕΔΕΚ και υπέδειξε πως έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως προέρχεται από ένα πολιτικό κόμμα, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση του στη διαχρονική, όπως είπε, στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον πολιτικό χώρο.

"Ανεξαρτήτως με την πορεία της οικονομίας μας, η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τον Δήμο, όχι μόνο πρέπει να παραμείνει, αλλά και να ενισχύεται και να διευρύνεται, γιατί η ΤΑ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κινείται με γρήγορους ρυθμούς, να είναι αποτελεσματική και να είναι καθημερινά κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων", συμπλήρωσε ο κ. Χρίστου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού παραδίδει τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα για 150 περίπου δικαιούχους, τα οποία εξασφαλίστηκαν από χορηγίες, εισφορές, εκστρατείες και άλλες εκδηλώσεις, ενώ πέραν των ειδών που συνήθως δίνονται, θα περιέχουν κοτόπουλο, κουπόνι υπεραγοράς, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και παιχνίδια για τα παιδιά των δικαιούχων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα