«Με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι το τέλος, ότι και αν γίνει»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Τζιωνής στις κορυφαίες του MLS! (Βίντεο)«Στη θέση του για άλλα 3,5 χρόνια 'το κάστρο της Πάφου'»Άστραψε και βρόντηξε ο Σάντος για Ρονάλντο!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Φιλοδοξώ πως θα συνεχίσουμε με νίκη. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο σήμερα, να δει το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ψυχολογία: «Υπάρχει ψυχολογία, ηρεμία. Προερχόμασταν από πολλές ήττες. Όμως η διοίκησή μας έχει την εμπειρία, κρατηθήκαμε μονοιασμένοι και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη εντός έδρας».

Για την ενίσχυση: «Έχουν έρθει ήδη οι δύο μεταγραφές στην Κύπρο και θα έρθουν άλλοι δύο. Θα αποκτήσουμε έναν σέντερ φορ και έναν ακραίο επιθετικό, ενώ έχει έρθει ήδη ένας χαφ και ένας στόπερ».

Για τον Ρικάρντο Σέου: «Είναι ένας προπονητής που τον ξέρω χρόνια. Ο κάθε ένας όμως κρίνεται στο γήπεδο. Έχω περάσει το μήνυμα πως με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι το τέλος, ότι και αν γίνει».

Για το κλίμα: «Άλλαξε το κλίμα, στο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πολύ αγχωμένοι οι ποδοσφαιριστές μας. Εκεί όμως που έκρουζε το σίδερο ανταποκρίθηκε η ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε τεράστιες εμπειρίες από όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κάτι που δε μας ανησυχεί. Η διοίκηση διακατέχεται από μία ηρεμία και επιβεβαιώνεται αφού παραμένουμε στην Α’ κατηγορία και θα παραμείνουμε για πάρα πολλά χρόνια ακόμα».

Για το αγωνιστικό: «Η ομάδα είναι πλήρης, ο Ρικάρντο Σέου έχει να διαλέξει τους καλύτερους. Θα πάμε για τη νίκη, βέβαια ότι κέρδος έρθει, θα είναι πολύτιμο».

Για τη βαθμολογική θέση: «Δεν κάνουμε μαθηματικά στη Δόξα, παίζουμε τα παιχνίδια μας και στο τέλος θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«Με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι το τέλος,ότι και αν γίνει»