Ματσάρα με νικήτρια τη Ρόμα (video)

Η Ρόμα χρειάστηκε αγγλικό σκορ για να κάμψει την αντίσταση της Κάλιαρι στην Σαρδηνία (3-4) και να επιστρέψει στο -3 από την Αταλάντα.

Η Κάλιαρι, που είναι άλλη ομάδα προς το χειρότερο στην δεύτερο γύρο, άνοιξε στο σκορ στο 28' με ένα καταπληκτικό γκολ του Ζοάο Πέδρο, με κοντρόλ στην κίνηση και πλασέ-λόμπα, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Ρόμα στο 1-2 χάρη σε έναν... απίθανο ήρωα. Ο Νίκολα Κάλινιτς, είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 0-0 και τελικά 'χτύπησε' στο 29' και το 41'.

Πρώτα ισοφάρισε με κεφαλιά από κοντά ύστερα από λάθος του Πελεγκρίνι και στην συνέχεια - πάλι από κοντά - σκόραρε από την ασίστ του Μχιταριάν από δεξιά.

Στην επανάληψη, ο Κλάιφερτ είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ στο 51' αλλά στο 63' κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-3 όταν έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Ολσεν. Η Κάλιαρι μείωσε στο 75' με ωραίο αριστερό πλασέ του Περέιρο (2-3) για να πάρουν οι Giallorossi ξανά προβάδισμα δύο γκολ με κεφαλιά του Μχιταριάν έπειτα από φάουλ του Κολάροβ. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Ζοάο Πέδρο με δεύτερη προσπάθεια, αφού το πέναλτί του το απέκρουσε ο Πάου Λόπεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα