Ματσάκης: Κάνουν ψευτοέρευνες, στάχτη στα μάτια του κόσμου

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο μίλησε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος εξέφρασε για μια ακόμη φορά το παράπονό του ότι δεν του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει αυτοψία στη σκηνή του διπλού φονικού.

Ο Μάριος Ματσάκης είναι ο ιατροδικαστής της οικογένειας και ήταν παρατηρητής κατά τη δεύτερη νεκροτομή που διενήργησε στις σορούς του άτυχου ζεύγους η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου και η Ελένη Αντωνίου εκ μέρους της Δημοκρατίας.

Ο κ.Ματσάκης ανέφερε ότι η εξιχνίαση του φονικού της Αγλαντζιάς είναι πιο δύσκολη απ’ αυτή του Στροβόλου

αφού έχουμε όπως ανέφερε ένα φόνο χωρίς αιτία θανάτου. Διερωτήθηκε μάλιστα αν αυτό το σκέφτηκε κανείς και συμπλήρωσε, «Θα καλέσουμε πάλι ιατροδικαστή από το εξωτερικό; Απελευθέρωσαν τη σκηνή εκεί, από την πρώτη μέρα».

Αναφορικά με τη σκηνή του διπλού φονικού, ο κ.Ματσάκης είπε πως κρατάνε την σκηνή 7 μέρες κλειστή ενώ δεν πρόκειται για καμιά τεράστια όπως ανέφερε σκηνή, αλλά για ένα σπίτι. «Γιατί με εμποδίζουν εμένα να μπω μέσα; Εκεί μέσα μπήκαν δεκάδες άτομα, μέχρι κι ο Αρχηγός Αστυνομίας», είπε.

Επανέλαβε δε ότι «Κάτι κρύβουν και δεν θέλουν να το γνωρίζω. Χτες κάνανε κάτι ψευτοέρευνες με ανιχνευτές μετάλλων. Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν βρήκαν πράματα 7 μέρες μετά; Που είμαστε; Είναι τριτοκοσμικά πράγματα αυτά», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα