Ματσάκης για πτώμα σε Μιτσερό:"Στυγερή δολοφονία-Θυμίζει Οξάνα.."

Παρέμβαση στο Πρωτοσέλιδο έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης αναφορικά με το μυστήριο γύρω απ΄ τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Μιτσερό.

Ο κ.Ματσάκης αφού ανέφερε ότι δεν έχει προσωπική εμπλοκή με την υπόθεση, τόνισε ότι πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση όπως ανέφερε ο κ.Ματσάκης,

θυμίζει υπόθεση Οξάνας αφού τότε στη διπλή δολοφονία η μια γυναίκα βρέθηκε στον σκουπιδότοπο του Κοτσιάτη και η

Οξάνα σε πηγάδι στα Κοκκινοχώρια, σύμφωνα με τον κ.Ματσάκη ο οποίος είπε ότι οι δολοφόνοι είναι στις Κεντρικές Φυλακές σήμερα.

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία. Θα είναι δύσκολη η ιατροδικαστική διερεύνηση λόγω της αποσύνθεσης του πτώματος», είπε.

«Υπάρχει σχετική διαδικασία που γίνεται για να αποκλειστούν όλα. Εύχομαι να βρεθούν οι στυγνοί δολοφόνοι. Τέτοιες δολοφονίες στην Κύπρο δεν είναι συχνές και μας συγκλονίζουν όλους», κατέληξε ο κ.Ματσάκης.

Εν τω μεταξύ άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα