Μαθητές του GC School of careers ίδρυσαν δική τους εταιρία

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι οικονομικές δυσκολίες του τόπου μας έχουν αναμφίβολα επηρεάσει τους πλείστους επιχειρηματίες του νησιού μας. Κάτω απ΄αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες , δεκατρείς μαθητές πέμπτης μέχρι εβδόμης τάξης του the GC School of Careers στη Λευκωσία, αντιπροσωπεύοντας τη νέα γενιά που καλείται για να διαπρέψει και να ξεχωρίσει σε μια κοινωνία κοινοτοπίας να πρωτοτυπήσει, μπαίνουν στη θέση ενός πραγματικού επιχειρηματία και ιδρύουν τη δική τους εταιρεία

“ΤαpIt”. Η ίδρυση της εταιρείας, έγινε στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement Cyprus, που προωθεί τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εταιρεία εστιάζεται στην κατασκευή ενός καινοτόμου προϊόντος που απουσιάζει από την αγορά. Πρόκειται για το “TapIt”, το οποίο είναι ένα καπάκι, ειδικά κατασκευασμένο για να εφαρμόζει σε κονσέρβες, έχοντας παράλληλα όλες τις προδιαγραφές, για να έρχεται σε επαφή με τροφές. Σκοπός του είναι αφενός να διατηρεί φρέσκα τα τρόφιμα μετά το άνοιγμα των κονσερβών (π.χ. φασόλια, ντοματοχυμούς κλπ.) και αφετέρου να αποτρέπει τη διαρροή και την αλλοίωση αλλά και οποιαδήποτε άλλη επαφή του φαγητού με ξένα σώματα.

Η ομάδα βρίσκεται επίσης στη διαδικασία κατασκευής ακόμα δύο μεγεθών του “Tapit”, έτσι ώστε να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα των αναγκών των καταναλωτών. Οι έφηβοι επιχειρηματίες μέχρι στιγμής, ανταποκρίνονται με μεγάλη επιτυχία στις απαιτήσεις της εταιρείας και ετοιμάζονται σύντομα να προμηθεύσουν διάφορα καταστήματα και υπεραγορές με το “TapIt” , το οποίο θα διατίθεται προς πώληση σε συσκευασίες των τριών στην τιμή των 2.99 ευρώ.

Για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια νεανικής επιχειρηματικότητας και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.tapitcy.com και κάντε like στη σελίδα στο Facebook: TapIt.

Keywords
Τυχαία Θέματα