Μάθε τα χρώματα, κάνε έξυπνα ψώνια

Οι νέες ετικέτες τιμών στα καταστήματα της Lidl Κύπρου, κάνουν τα ψώνια…παιχνίδι και σε κρατούν ενημερωμένο κάθε στιγμή.

Στην επόμενη επίσκεψή σου στα καταστήματα Lidl, σίγουρα θα συναντήσεις τις νέες, πολύχρωμες ετικέτες τιμών στα προϊόντα μας. Αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί οι ετικέτες τιμών στα καταστήματά μας έχουν διαφορετικά χρώματα;

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σημαντικός! Κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε μια διαφορετική

κατηγορία προϊόντων. Μάθε τα χρώματα, δες τις ετικέτες και κάνε τα ψώνια σου ακόμη πιο ενημερωμένος.

Πράσινο – Βιολογικά Προϊόντα

Ψάχνεις για βιολογικά προϊόντα; Ψάξε την πράσινη ετικέτα! Η πράσινη σήμανση μπαίνει σε όλα μας τα βιολογικά και οργανικά προϊόντα.

Κίτρινο – Νέα Προϊόντα

Ώρα για κάτι νέο! Η κίτρινη σήμανση μπαίνει σε όλα τα νέα μας προϊόντα.

Κόκκινο – Προϊόντα σε προσφορά

Ό,τι πρέπει για κάθε πορτοφόλι! Κόκκινες ετικέτες θα βρεις στα προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Επισκέψου και εσύ ένα κατάστημα Lidl, βάλε χρώμα στις αγορές σου και απόλαυσε υπεύθυνα όλα αυτά που κάνουν καθημερινά τη ζωή μας καλύτερη!

Μάθετε περισσότερα εδώ:                                                                                         

www.lidl.com.cy                                                          

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

Σχετικά με τη Lidl

Η Lidl Κύπρου ως μέλος του ομίλου σήμερα διαθέτει 18 καταστήματα καθώς και ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους. Η Lidl, ως μέλος του ομίλου Schwarz που εδρεύει στο Neckarsulm, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία λιανικού εμπορείου τροφίμων στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Η Lidl εκπροσωπείται σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί σήμερα 10.800 καταστήματα και περισσότερα από 160 κέντρα διανομής σε 29 χώρες παγκοσμίως. Η Lidl απασχολεί σήμερα περίπου 287.000 υπαλλήλους. Σύμφωνα με την LZ Retailytics, ο Όμιλος Schwarz (Kaufland, Lidl) είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορείου τροφίμων στην Ευρώπη . Για το οικονομικό έτος 2018 δημιούργησε πωλήσεις 104,3 δισεκατομμυρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα