«Μας προκάλεσαν, βλέπουν φαντάσματα. Τι ήθελαν; Να τους χαρίσουμε;»

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου τοποθετήθηκε στον Super Sport FM 104.0  για το χθεσινοβραδινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο.

Αναλυτικά:

«Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα, μας προκάλεσαν. Πάντα τα κίνητρα μας είναι η φανέλα και η ιστορία μας. Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση

και κάποιοι να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα για να δικαιολογήσουν την ομάδα τους. Να γυρευτούν αλλού. Τι ήθελαν; Να τους χαρίσουμε; Αυτή είναι η χειρότερη σεζόν για εμάς τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε παλέψει σε όλα τα ντέρμπι. Με την Ομόνοια δηλαδή δεν παίξαμε καλά; Μας προκάλεσαν πολλές απορίες οι αιχμές που άφησαν στο ντέρμπι λέγοντας για τα κίνητρα».

«Σαφέστατα μας ενόχλησε αυτά που ειπώθηκαν από πλευράς Απόλλωνα, και κάποια άλλα που ακούσαμε μετά το τέλος του αγώνα αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εστιάζουμε στα παιχνίδια που έχουν μείνει, και με Ομόνοια και με Ανόρθωση θα προσπαθήσουμε όπως και χθες»

Ενόχλησαν οι αιχμές που άφησαν οι δηλώσεις για τα κίνητρα και το «έτσι γίνεσαι μεγάλη ομάδα»: «Ίσως να θέλει να απολογηθεί για κάτι που είπε χθες ο Φανούριος.»

…το χθεσινό παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο σε δύο φάσεις μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Η πιο κρίσιμη φάση ήταν το δοκάρι του Ναούμ, μπορούσαμε μετά να κάνουμε την ανατροπή αν έμπαινε το γκολ, μας έκανε τερτίπια η μπάλα και δεν τα καταφέραμε. Ήταν ξεκάθαρο ότι το χθεσινό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ομάδας μας. Ήμασταν άτυχοι.»

…το μέλλον της ομάδας: «Για τα επόμενα παιχνίδια θα πάμε με υπηρεσιακούς προπονητές, από κει και πέρα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο τεχνικός διευθυντής (Τσάβι Ρόκα). Ο προπονητής που θα αναλάβει τα ηνία θα είναι για την επόμενη σεζόν και όχι για τα επόμενα παιχνίδια, αναμένουμε πολλές άλλες εξελίξεις, όχι μόνο για θέμα προπονητή αλλά και το ρόστερ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα