Μαρτυρία «έκαψε» 19χρονο για την κλοπή περιουσίας 209,000 ευρώ-Καταζητείται

Μαρτυρία εναντίον 19χρονου από την Λεμεσό εξασφάλισε η Αστυνομία για διάρρηξη οικίας στη Γερμασόγεια και την κλοπή περιουσίας, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ λύνοντας το παζλ την υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ενώ ο νεαρός φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση ληστεία φούρνου στο Κολονάκι, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα βρέθηκαν ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστηρίου οι δύο ανήλικοι σε σχέση με την ίδια υπόθεση, όπου εξασφαλίστηκε

διάταγμα επταήμερη κράτησης.

Ο 16χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση, μαζί με έναν 21χρονο, σε σχέση με την ληστεία αρτοποιείου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατά την οποίαν οι δράστες απείλησαν με μαχαίρι και ρόπαλο την υπάλληλο και απέσπασαν το συρτάρι με τα χρήματα της ταμειακής μηχανής.

Ανακρινόμενος, ο 16χρονος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ κατά την διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε γραπτή μαρτυρία που τον εμπλέκει και στη διάρρηξη και κλοπή της κατοικίας. Η ίδια μαρτυρία ενέπλεξε στην υπόθεση και τον 15χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες.

Την διάρρηξη είχε καταγγείλει, την Τρίτη, ο 25χρονος ιδιοκτήτης της οικίας, ο οποίος απουσίαζε από αυτήν από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι δράστες απέσπασαν τρία πανάκριβα ρολόγια, χρηματικό ποσό 30.000 ευρώ καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 209.620 ευρώ.

Σήμερα ενώπιον της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε νέα μαρτυρία εναντίο του 19χρονου καταζητούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Επταήμερη κράτηση σε δυο νέους για τη διάρρηξη με λεία πέραν των €200 χιλιάδων

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή περιουσίας 209,000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα