Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο ένας νεκρός στο Τσέσνα της Σάμου

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σήμερα αναφορικά με το αεροπορικό δυστύχημα και την χθεσινή συντριβή  ενός μικρού ιδιωτικού ισραηλινού αεροσκάφους κοντά στη Σάμο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 2 άτομα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ελλαδικά ΜΜΕ το αεροπλάνο, ένα Cessna 172, αναχώρησε από το Ισραήλ και "αντιμετώπισε πρόβλημα όταν πλησίαζε το αεροδρόμιο του νησιού", πριν την πτώση του.

Σύμφωνα με την Jerusalem

Post, tα θύματα της συντριβής ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Χάιμ και η σύζυγός του Εστί Γκαρόν. Ο Χάιμ, πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών ήταν ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Νετανιάχου.

Ο Γκάρον δεν θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι σημαντικότεροι μάρτυρες από τη βιομηχανία επικοινωνιών είναι οι Shlomo Filber και Avi Berger. Μετά από αυτό, υπάρχουν αρκετοί αναπληρωτές αξιωματούχοι του Υπουργείου Επικοινωνιών, εκ των οποίων ο Γκάρος ήταν ένας από τους πολλούς. Ωστόσο, επρόκειτο να καταθέσει για το τμήμα του υπουργείου Επικοινωνιών της υπόθεσης.

«Εντοπίσαμε συντρίμμια του αεροσκάφους στη θάλασσα περίπου ένα μίλι νότια από το αεροδρόμιο», δήλωσε αξιωματούχος της ακτοφυλακής στο Reuters.

Δεν είναι σαφές ποιο ήταν αυτό το πρόβλημα, αν και τα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν τεχνικό πρόβλημα με τον κινητήρα, ανέφερε το CNN.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Σάμο: Δύο νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα