Μαρσέλο: «Έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»

Την πίστη του στην Ρεάλ εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο Μαρσέλο, ο οποίος τόνισε πως μέχρι το τέλος του συμβολαίου του με τους «μερένγκες» θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Στην φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/1) η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 3-1 της Αλκογιάνο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρσέλο, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την Μαδρίτη, σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να εκφράσει την αγάπη

αλλά και την πίστη του στον ισπανικό σύλλογο.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που βρίσκεται στην «Βασίλισσα» από το 2007, με την φανέλα της οποίας έχει απολογισμό 535 συμμετοχές, 38 γκολ και 101 ασίστ ανέφερε πως οφείλει πολλά στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, ενώ τόνισε πως μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του θα δίνει το 100% του εαυτού του.

«Από τότε που έφτασα στον σύλλογο έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα συνεχίσω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, χρωστάω πολλά σε αυτή τη φανέλα και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα μέχρι το τέλος. Δεν έχει σημασία αν θα παίξω λιγότερο ή περισσότερο. Έχω μια ιστορία στον σύλλογο, μια επιτυχημένη καριέρα και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα