Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Online συνάντηση Γκλέιζερ με τους οπαδούς

Η απαίτηση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λάβουν απαντήσεις από τη διοίκηση εισακούστηκε και ο Τζόελ Γκλέιζερ θα μιλήσει μαζί τους σε online meeting, σε μία κίνηση να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του να μιλήσει με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα είναι εξαγριωμένοι… για τα καλά με τη διοίκηση των Αμερικανών επενδυτών και το έκαναν σαφές

μέσα από μαζικές και έντονες διαμαρτυρίες.

Συγκεκριμένα, ο εκ των ιδιοκτητών των Κόκκινων Διαβόλων θα συμμετάσχει σε online forum των υποστηρικτών του κλαμπ στις 4 Ιουνίου, κάτι που θα σημάνει και την πρώτη κατ’ ιδίαν επικοινωνία από άνθρωπο της διοίκησης με τους οπαδούς από την ημέρα που άλλαξε σελίδα ο σύλλογος το 2005!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, μέσω αυτής της συνάντησης ο Γκλέιζερ θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ κεφαλής-οπαδικής βάσης και να εγκαινιαστεί μια νέα εποχή συνεννόησης και διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το forum θα απαρτιστεί από 11 κατόχους διαρκείας από διάφορα τμήματα του «Ολντ Τράφορντ», οι οποίοι θα οριστούν με κλήρωση και ο Τζόελ Γκλέιζερ πιθανόν θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το χρέος 500 εκατ. ευρώ που βαραίνει τη Γιουνάιτεντ, αλλά και τη συμμετοχή της ομάδας στο μόρφωμα της European Super League.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα