Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-6: O Zοσέ δεν έδειξε οίκτο στην πρώην!

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με πέναλτι στο 2' όμως η συνέχεια ήταν πραγματικός εφιάλτης καθώς η Τότεναμ του Μουρίνιο έβαλε 4 γκολ στο ημίχρονο και την διέλυσε με 1-6 στο Μάντσεστερ.

Επί εποχής Premier League, δεν είχε πάει ποτέ στο ημίχρονο με 4 γκολ στην πλάτη και το φινάλε βρήκε την Γιουνάιτεντ να δέχεται μια ήττα που μαζί με το 1-6 από την Σίτι το 2011, είναι η πιο βαριά ever

στην έδρα της. Ο  Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στο Old Trafford και υποχρέωσε την πρώην ομάδα του σε ταπεινωτική εμφάνιση και μια ήττα που την αφήνει με 3 βαθμούς έπειτα από 3 ματς στο πρωτάθλημα. Τραγική η εικόνα στη άμυνα των γηπεδούχων στα πρώτα γκολ, αδικήθηκαν πιθανότατα όταν ο ρέφερι απέβαλε μόνο τον Μαρσιάλ και όχι τον Λαμέλα στο πρώτο μέρος. Στους 7 βαθμούς πήγαν έπειτα από 4 αγώνες οι Spurs, για τους οποίους 2 γκολ έβαλε ο Κέιν και άλλα τόσα ο Σον.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Σάντσες ανέτρεψε τον Μαρσιάλ και ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έκανε ούτε τώρα λάθος από τα 11 βήματα για το 1-0. Το ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Σόλσκιερ θα γινόταν εφιάλτης μόλις μερικά λεπτά αργότερα. Στο 4' έπειτα από ερασιτεχνική αντιμετώπιση στην άμυνα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μαγκουάιρ, ο Ν' Ντομπελέ ισοφάρισε και στο 7' ο Σον πέταξε μπροστά του την μπάλα από την ασίστ του Κέιν και τελείωσε υποδειγματικά με σκαφτό αριστερό (1-2).

Στο 28' ο Λαμέλα προκάλεσε τον Μαρσιάλ, ο οποίος αντέδρασε και πιθανότατα άδικα, είδε μόνο αυτός κόκκινη κάρτα και δύο λεπτά μετά, έπειτα από ακόμα χειρότερη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ο Σον επέστρεψε την ασίστ στον Κέιν για το 1-3. Στο 37' ο Οριέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μαγκουάιρ και ο Σον έκανε το ίδιο στον Ντε Χέα για το 1-4 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Χόιμπιεργκ είδε το ανέβασμα του Οριέ το οποίο όμως δεν είδε κανένας από την Γιουνάιτεντ και ο Ιβοριανός μπακ με δυνατό δεξί στη γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Οι Spurs τράβηξαν χειρόφρενο στη συνέχεια, όμως στο 79' ο Πογκμπά έκανε πέναλτι και ο Κέιν από τη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Keywords
Τυχαία Θέματα