Μάχη Ολυμπιάδων στο Φρέναρος στη Β Κατηγορία Ανδρών

Τρία ματς την Τετάρτη και ένα την Κυριακή στη Β Κατηγορία Γυναικών

Η μάχη των δυο Ολυμπιάδων στο Γυμνάσιο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος μεταξύ της τοπικής Ολυμπιάδας και της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως (Τετάρτη στις 19:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Β κατηγορίας Ανδρών στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Στον άλλο αγώνα, της δεύτερης αγωνιστικής η Εθνική Ενόπλων σε ένα αγώνα άνευ ανταγωνισμού θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση, αφού θα αγωνιστεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 με τον Α.0. Διόνυσο

στην Έμπα.
Σημειώνεται ότι μετά την αναστολή δραστηριοτήτων του Άρη Λεμεσού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του και ως εκ τούτου ο αγώνας του με την Ε.Ν. Παραλιμνίου στο γήπεδο της Εκάλης δεν θα διεξαχθεί και το Παραλίμνι θα έχει ρεπό.

Ο αγώνας στο Φρέναρος είναι ανοικτός για κάθε αποτέλεσμα ενώ σημειώνεται ότι στην πρώτη αγωνιστική η Ολυμπιάδα Φρενάρου έχασε από την Ε.Ν. Παραλιμνίου στο τοπικό ντέρμπι με 3 -1, ενώ η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε άνετα στο Γυμνάσιο Ακρόπολης τον Α.Ο. Διόνυσο με 3 -0.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας Γυναικών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα γίνουν οι αγώνες: Παφιακός – Παν. Κύπρου στην Τεχν. Σχολή Πάφου, Μαραθώνας – Αν. Δερύνειας στο Γυμνάσιο Βεργίνας και Ν.Ο. Λακατάμιας - Εθνικός Λατσιών στο Λύκειο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας. Όλοι οι αγώνες είναι ορισμένοι στις 19:30.

Την Κυριακή εξάλλου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο αγώνας Ανόρθωσις Πετόσφαιρα – Πανιιδαλιακού στο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό. Σχετικά με τους αγώνες, με βάση την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη, ενώ θα έχουμε την πρεμιέρα του Ν.Ο. Λακατάμιας που την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στον πρώτο αγώνα, η Αν. Δερύνειας, ο Πανιδαλιακός και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ γεμάτα ήταν τα σετ στον αγώνα Εθνικού Λατσιών – Ανόρθωσις Πετόσφαιρα.

Eξάλλου, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κοκκιντριμιθιάς ο Ροτσίδης Μάμμαρι που θα έχει ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής με τον Παφιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα