Μάχη χαρακωμάτων ανάμεσα στα επιτελεία Μαλά-Λιλλήκα

Μάχη χαρακωμάτων διεξάγεται ανάμεσα στα επιτελεία των υποψήφιων προέδρων Σταύρου Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα, μετά από επαναλαμβανόμενες αναφορές του κ. Λιλλήκα για την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, το επιτελείο του «εκλεκτού του ΑΚΕΛ» ανέφερε ότι η εξαγγελία υποψηφιότητας του πρώτου για τις προεδρικές του 2018 είχε ως αποτέλεσμα την διάσπαση του κόμματός του.

«Όταν ο κ. Λιλλήκας δεν μπορεί να εξασφαλίσει την στήριξη των δικών του στελεχών πόσο μάλλον της κοινωνίας, ευρύτερα. Ο Σταύρος Μαλάς έχει όλα τα εχέγγυα και προϋποθέσεις για να βρίσκεται στον δεύτερο γύρο και να έχει

μια νικηφόρα πορεία. Ο Σταύρος Μαλάς είναι επιλογή και για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και για τον δεύτερο», αναφέρει.

«Κοιτάξτε γύρω σας, πόσοι και ποιοι σας λείπουν από τις προηγούμενες εκλογές», είναι η απάντηση του επιτελείου Λιλλήκα στις βολές Μαλά.

Σε ανακοίνωσή του το επιτελείο αναφέρει ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιλλήκας βρισκόταν υπό κατηγορία από το ΑΚΕΛ ότι έχει στεγάσει ακραία και ακροδεξιά στοιχεία, ενώ μετά την διαφωνία των συγκεκριμένων στελεχών και την επιλογή άλλου υποψηφίου, το ΑΚΕΛ λέει σήμερα, ότι ο Γιώργος Λιλλήκας δεν πείθει ούτε τους δικούς του.

«Καλό θα ήταν το επιτελείο Μαλά, να κοιτάξει γύρω του και να δουν τα στελέχη του, πόσοι και ποιοι τους λείπουν από τις προηγούμενες εκλογές και μετά να μιλούν για πειθώ και συσπείρωση», τονίζοει.

Προσθέτει, δε, ότι «η μόνη υποψηφιότητα η οποία έχει τα εχέγγυα να ενώσει τις δυνάμεις που θέλουν την απαλλαγή από την νεοφιλελεύθερη διακυβέρνηση της δεξιάς, είναι η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα».

«Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν απλώς στο να περιορίσουν την πτωτική πορεία των κομματικών ποσοστών τα τελευταία χρόνια», καταλήγει το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα