Μαχαιρώθηκαν για τα μάτια της...

22χρονος ανέσυρε μαχαίρι, τραυματίζοντας 28χρονο, για χάρη νεαρής
Η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα, μεταξύ τριών νεαρών, οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο

Μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, τρεις νεαροί ηλικίας 21, 22 και 28 ετών, επιδόθηκαν λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα σε άγριο μεταξύ τους καβγά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του επεισοδίου φαίνεται να στάθηκε μια νεαρή.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και εκτός του νυκτερινού κέντρου, όπου, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές

εξετάσεις, ο 22χρονος φέρεται ν' ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τα άλλα δύο πρόσωπα.
Άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στη σκηνή παρενέβησαν και απέσπασαν το μαχαίρι από τον 22χρονο, το οποίο παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν στη σκηνή και επιλήφθηκαν του επεισοδίου.
Και οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις, αφού έφεραν τραύματα σε διάφορα μέρη του σωματός τους.

Ο 22χρονος και ο 21χρονος, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ο 28χρονος αναμένεται να συλληφθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και διεξάγονται περαιτέρω εξετάσεις.

Μεθυσμένος, χωρίς άδεια, προκάλεσε τροχαίο
Εξάλλου, σαραντάχρονος, που οδηγούσε το όχημά του μεθυσμένος και χωρίς άδεια, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα.
Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 4.50 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος σε λεωφόρο στη Δρομολαξιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο περιτείχισμα και στη συνέχεια σε πινακίδα τροχαίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 40χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 85μg αντί 22μg και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος, οδήγησης χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας (διαγραμμένο).
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα