Μ. Χέμινγουεϊ: "Ο Γούντι Άλεν μου την έπεσε όταν ήμουν 17"

Η ηθοποιός Μάριελ Χέμινγουεϊ, εγγονή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ κυκλοφόρησε την επίσημη αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Out Came The Sun». Στο βιβλίο υποστηρίζει πως ο συμπρωταγωνιστής της στο «Μανχάταν» και σκηνοθέτης της ταινίας, Γούντι Άλεν, ήταν ερωτευμένος μαζί της και προσπάθησε να την αποπλανήσει, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 χρονών ενώ εκείνος 42.

Εκείνη μόλις είχε πρωταγωνιστήσει ως η έφηβη κοπέλα του το 1979 στην ταινία «Manhattan», όταν ο διάσημος σκηνοθέτης πήγε «πετώντας» στο πατρικό της σπίτι στο Αϊντάχο, όπως γράφει η Χέμινγκουέι στα απομνημονεύματά

της, και επέμενε να την πάρει μαζί του στο Παρίσι. Η επιμονή του έκανε τη νεαρή Μάριελ πολύ νευρική. Εκείνος έμεινε στο σπίτι της οικογένειας Χέμινγκουέι, πιέζοντας να την πάρει μαζί του.«Η σχέση μας ήταν πλατωνική, αλλά άρχισα να βλέπω ότι είχε κάποιου είδους "κόλλημα" μαζί μου, αν και δεν έδινα σημασία, αφού θεωρούσα φυσιολογικό ένα μεσήλικας άντρας να ενδιαφέρεται για μία νεαρή γυναίκα», γράφει η Μάριελ Χέμινγκγουέι, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω του ρόλου της στην ταινία με τα λόγια που σχετίζονταν με το σεξ, αφού ήταν ακόμη εντελώς άπειρη.Προειδοποίησε τους γονείς της για τον Γούντι Άλεν, ζητώντας τους στην πραγματικότητα να προβάλλουν αντίσταση: «Τους έλεγα ότι δεν ξέρω τίποτα για τη συμφωνία, δεν μου έχει πει τους όρους. Δεν ήμουν καν σίγουρη ότι θα έχω ένα δικό μου δωμάτιο αν τον ακολουθήσω στο Παρίσι. Ο Γούντι δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο και δεν το έκρυβε κιόλας ότι με τριγυρίζει. Ήθελα οι γονείς μου να επιβληθούν, αλλά εκείνοι δεν τον έκαναν, αντιθέτως με ενθάρρυναν. Τότε ο Άλεν ήταν στα σαράντα του». Η ηθοποιός, περιγράφει ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας «απόλυτα σίγουρη ότι ήμουν ηλίθια και άδικα σκεφτόμουν αν θα μου έδινε το δικό μου δωμάτιο. Τα σχέδια του ήταν σαφέστατα να κάνει σχέση ερωτική μαζί μου. Πήγα, τον ξύπνησα ταρακουνώντας τον και απαίτησα να έχω το δικό μου δωμάτιο φιλοξενίας, ρωτώντας τον αν θα μου το δώσει. Όσο ο Άλεν έψαχνε τα γυαλιά του τον ενημέρωσα ότι δεν θα πάω στο Παρίσι μαζί του. την επόμενη μέρα τηλεφώνησε και ζήτησε να τον παραλάβει το ιδιωτικό τζετ με το οποίο είχε έρθει και έφυγε από το Αϊντάχο».

ΠΗΓΗ: Nooz.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα