Μ. Ανδρέου: «Εάν τολμήσουν να πράξουν οτιδήποτε άλλο…»

Για την χθεσινή ήττα 1-0 από την ΑΕΛ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Ερμής αλλά και τις πρωινές δηλώσεις του Προέδρου Λουκά Φανιέρου για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο αναπληρωτής Πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Ανδρέου.

«Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες για πρόκριση, έστω και λίγες μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Γι’ αυτές θα παλέψουμε με όλο μας το είναι στον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στην έδρα μας ώστε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση του Κυπέλλου»

ανέφερε αρχικά ο κ. Ανδρέου και εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου: «Είναι καθαρή και ξάστερη η ανακοίνωση μας. Αυτοί στους οποίους απευθυνόμαστε γνωρίσουν πολύ καλά ποιοι είναι. Κρύβονται πίσω από τις ενέργειες που γίνονται τελευταία για να πλήξουν το σωματείο μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα στο αέρα. Αν τα πω θ’ ανοίξουμε το ασκό του Αιόλου. Όμως, εάν τολμήσουν να πράξουν οτιδήποτε άλλο να γνωρίζουν πως δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να τα βγάλουμε όλα στην φόρα».

Ερωτηθείς εάν η τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ντε Πίνα εμπίπτει σ’ αυτές τις ενέργειες, ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «Ναι, η εν λόγω τιμωρία είναι άδικη, γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε τη απρεπή χειρονομία που επικαλείται η ΑΕΛ. Παραθέσαμε και το σχετικό βίντεο. Για να τιμωρήσεις κάποιον πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος και εμείς χάνουμε τον ποδοσφαιριστή στα επόμενα τρία κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την χρονιά. Η δυσφορία μας για την απόφαση είναι πολύ έντονη».

Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου Λουκά Φανιέρου κατά του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και εάν ο Ερμής αίρει την εμπιστοσύνη του στο Πρόεδρο της ΚΟΠ, ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «Ως ερμής προσπαθούσαμε πάντα να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Οι τοποθετήσεις του Προέδρου είναι ξεκάθαρες δεν θέλω να σχολιάσω περεταίρω».

Για την Γενική Συνέλευση με σκοπό την αύξηση των ομάδων της Α’ Κατηγορίας από 12 σε 16, τόνισε: «Το πρώτο σωματείο που έθεσε θέμα αλλαγής της δομής του πρωταθλήματος ήταν η ΑΕΛ που υποστήριξε τη δημιουργία λίγκας και οργάνωσε συνάντησε ορισμένων σωματείων. Ναι, είμαστε και εμείς στα σωματεία που ζητούν την αύξηση των ομάδων και πιστεύω πως θα γίνει η επιθυμία των πολλών και όχι των λίγων. Η πλευρά η δική μας έχει τον αριθμό των ψήφων για να περάσει τη νέα δομή. Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, λόγω της οικονομικής κατάστασης έχουν σμικρυνθεί οι διαφορές μεταξύ των ομάδων. Είτε 12 είτε 16 ομάδες θα υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά». Για την ανακοίνωση Βρυωνίδη: «Η ανακοίνωση του Πειθαρχικού Εισαγγελέα συνέπεσε με την ανακοίνωση του Ερμή. Ο κ. Βρυωνίδης θα έπρεπε να είχε εκδώσει την ανακοίνωση του πολύ νωρίτερα. Εμείς, εκδώσαμε τέτοια ανακοίνωση για πρώτη φορά και δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία. Όμως, εκεί που πιστεύουμε πως θίγονται τα συμφέροντα του σωματείου μας, και ανακοίνωση θα εκδώσουμε και δηλώσεις θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να μας φιμώσει κανένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα