Λύγισε στον αέρα η Γαβριέλλα – Το μεγάλο ευχαριστώ σε γιατρούς και προσωπικό

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ Γαβριέλλα Ζάρτηλα το ρεπορτάζ για τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου  Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα κάμερα του ΣΙΓΜΑ βρέθηκε για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου  Λευκωσίας, με τη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Γιώτα Δαμιανού να συνομιλεί

με γιατρούς, νοσηλευτές και φυσιοθεραπευτές για το σημαντικό και εξαίρετο έργο που πραγματοποιούν.

Κατά τον σχολιασμό του γεγονότος η Γαβριέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της για το έργο που επιτελεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το προσωπικό που τη στελεχώνει με αποτέλεσμα να βουρκώσει μπροστά στην κάμερα.

Η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ γνωρίζει πολύ καλά τη στήριξη και την φροντίδα που παρέχει η Μονάδα στους συνανθρώπους μας, καθώς πρόσωπο του στενού οικογενειακού της κύκλου νοσηλεύθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Γαβριέλλα ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές αναφέροντας ότι δεν είναι εδώ μόνο για την πανδημία αλλά όλοι τους είναι εδώ στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη.

«Δεν βάλατε μάσκες και σας αναγνωρίσαμε, αλλά σας έχουμε στο μυαλό μας και σας ευχαριστούμε που είστε μακριά από τις οικογένειες σας», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μείωσαν την κίνηση στον αυτο/δρομο τα νέα μέτρα; Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ

Αποχωρεί από την ΠΟΕΔ ο Φίλιος Φυλακτού

Keywords
Τυχαία Θέματα