«Λύγισε» η Βενεζουέλα (vid)

Αν και πάλεψε κόντρα στο Περού με παίκτη λιγότερο, η Βενεζουέλα... λύγισε και γνώρισε την ήττα με 1-0. Φωτιά στον όμιλο, από μία νίκη για κάθε ομάδα και η αγωνία στο κατακόρυφο!

Την... ανόητη ενέργεια του Αμορεμπιέτα - κόκκινη κάρτα μόλις στο 29' - πλήρωσε η ομάδα της Βενεζουέλας, που αν και το πάλεψε, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από το Περού (1-0) με τέρμα του Πισάρο.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο πρώτο μισάωρο, με το Περού να έχει μία ελαφρά υπεροχή, ενώ η Βενεζουέλα επιχειρούσε να χτυπήσει στην κόντρα, με τον Βάργκας της

ΑΕΚ να έχει μερικές εξαιρετικές δημιουργίες.

Στο 29' όμως, ένα τραγικό λάθος του Αμορεμπιέτα, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για πάνω από μία ώρα αγώνα. Ο αριστερός μπακ της Βενεζουέλας, αφού έκανε φάουλ στον αντίπαλό του, τον πάτησε με τον διαιτητή να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Σανβινσέντε αρχικά δεν έκανε κάποια αλλαγή, όμως είδε πως τα κενά στα μετόπισθεν δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα στην Βενεζουέλα και έτσι, αναγκάστηκε να θυσιάσει τον πιο δημιουργικό του παίκτη, τον Βάργκας.

Από το σημείο αυτό και έπειτα, το Περού πήρε για τα καλά τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε και έψαξε το γκολ, με την Βενεζουέλα, πάντως, να κρατάει και να στέκεται πολύ καλά, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Με την κούραση, όμως, να κάνει την εμφάνισή της, τα λάθη έκαναν πιο εύκολο το έργο του Περού, με τον Πισάρο τελικά να εκμεταλλεύεται ένα εξ αυτών και στο 72' να ανοίγει το σκορ, μετά από μπέρδεμα στην αντίπαλη άμυνα.

Με την νίκη του αυτή, το Περού έβαλε φωτιά στον όμιλο, όπου όλες οι ομάδες έχουν από μία νίκη και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, με την τελευταία αγωνιστική να έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Επόμενη αγωνιστική

Κολομβία-Περού

Βραζιλία-Βενεζουέλα

Η βαθμολογία

1. Βραζιλία 3 2-2

2. Περού 3 2-2

3. Βενεζουέλα 3 1-1

4. Κολομβία 3 1-1

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα