Λ/σος:Ξεσπά η μάνα της Μαρίας Κακογιάννη-Αγνοούμενη 6 χρόνια

Την εξαφάνιση που συγκλόνισε το παγκύπριο πριν από 6 χρόνια επαναφέρει με επιστολή – κραυγή απόγνωσης η μάνα της Μαρίας Κακογιάννη. Η μητέρα της εξαφανισθείσας από τον Απρίλιο του 2012 γυναίκας από τη Λεμεσό, με μια επιστολή της που έφθασε στο SigmaLive μεταφέρει τις στιγμές που ζει καθημερινά, μεγαλώνοντας τον 8χρονο γιο της Μαρίας και εγγονό της, ο οποίος κάθε μέρα ψάχνει τη μάνα του για να παίξει.

Η Μαρία Κακογιάννη εξαφανίστηκε απ’ το σπίτι της στις 11 Απριλίου το 2012. Το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε στην περιοχή του

Lady’s Mile στη Λεμεσό. Για τον εντοπισμό της τότε είχε σημάνει παγκύπριος συναγερμός ενώ ενεργοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς επίσης και απλοί πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Κατά τις έρευνες είχε βρεθεί ένα σημείωμα, το οποίο παρέδωσε στις αρχές ο σύζυγος της. Μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε ο γραφικός της χαρακτήρας ενώ η δικαστική γραφολόγος επεσήμανε πως το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή. Μέχρι σήμερα, 6 χρόνια μετά, κανείς δεν έχει εικόνα για το που μπορεί να βρίσκεται ενώ οι οικείοι της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών κι όχι μόνο έκαναν τα πάντα για να την εντοπίσουν.

Το χρονικό των μαρτυριών

1η Μαρτυρία [Κυριακή 6/5/2012]: Θεάθηκε κοντά στην εκκλησία Αγίας Τριάδας στην Λεμεσό
2η Μαρτυρία [Κυριακή 6/5/2012]: Θεάθηκε κοντά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας στην Λεμεσό
3η Μαρτυρία [Δευτέρα 7/5/2012]: Θεάθηκε στην Οδό Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό
4η Μαρτυρία [Δευτέρα 7/5/2012]: Θεάθηκε στον δρόμο του Παλιού Νοσοκομείου στην Λεμεσό
5η Μαρτυρία [Τετάρτη 9/5/2012]: Θεάθηκε κοντά στην υπεραγορά LIDL στην Λεμεσό
6η Μαρτυρία [Πέμπτη 10/5/2012]: Θεάθηκε κοντά στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου στην Λεμεσό

«Γράμμα από μια μάνα που δεν έπαψε να περιμένει»

Η μητέρα της Μαρίας σε επιστολή της προς το SigmaLive, αναφέρει:

Έφτασε πάλι το Πάσχα, οικογενειακές στιγμές για όλους γεμάτες χαρές. Όμως για εμάς ο πόνος, η λύπη και η αγωνία είναι ασήκωτα. Η Μαρία μας, ακόμα να φανεί από τις 11/4/2012 που έχει εξαφανιστεί.

Ένα 8χρονο αγοράκι περιμένει μέρα νύχτα να ανοίξει η πόρτα και να φανεί η μανούλα του, την αναζητεί συνεχώς. Το μόνο που περιμένει είναι μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χάδι. Να τη δει ξανά στα μάτια.

Μόνο αυτό ζητά… 6 χρόνια χωρίς τη μητέρα του. τι να πεις σε αυτό το παιδί; Τι να εξηγήσεις; Μεγάλωσε… Οι ερωτήσεις του είναι καθημερινές: «Γιαγιά, πότε θα έρθει η μάμα μου να φάμε όλοι μαζί; Να παίξουμε μαζί;»

Μια απάντηση ζητώ στο μυστήριο αυτό, να ξέρω το γιατί, να μπορέσω κι εγώ να σταθώ στα πόδια μου, να μπορέσω να εξηγήσω στο εγγόνι μου. Οποιαδήποτε πληροφορία μικρή ή μεγάλη θα μου δώσει ένα φως στο μαύρο σκοτάδι της ψυχής μου. Θέλω απλά να μάθω την αλήθεια για την Μαρία μου.

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Ευαγγελία Κακογιάννη από Λεμεσό.

Η ανακοίνωση Αστυνομίας

11/04/2012 - ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η Μαρία Κακογιάννη, 39 χρόνων, από τη Λεμεσό, ελλείπει από την οικία της από τις 11 Απριλίου του 2012. Η 39χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.72 εκ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά καστανόξανθα σγουρά μαλλιά και κατά την ώρα της αναχώρησής του, φορούσε τζιν παντελόνι και ζακέτα χρώματος γκρι. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα