Λ/σος: 38χρονος με 7χρονη "καριέρα" στις κλοπές, με λεία €112,873

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήχθη σήμερα 39χρονος, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, σχετικά με 28 συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Κοντά στην διαλεύκανση των 28 υποθέσεων έφτασε η Αστυνομία μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του 39χρονου, κατά την διερεύνηση παρόμοιας υπόθεσης και την ανάλυση των τεκμηρίων.

Από την σύγκριση των ευρημάτων των επιστημονικών εξετάσεων, με άλλες υποθέσεις, ο 39χρονος φαίνεται να σχετίζεται με τις 28 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην

πόλη και επαρχία Λεμεσού, από τον Μάρτιο του 2011, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018. Το συνολικό ύψος της αξίας των κλοπιμαίων από τις υποθέσεις αυτές ανέρχεται στις €112,873 περίπου.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 39χρονου διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των εν λόγω υποθέσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα