Λουτσέσκου σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Η προπόνηση της Τρίτης (28/11) καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου 45 λεπτά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ κράτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει.

Οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν την αγωνιστική κρίση και να ξεφύγουν από την πίεση που δημιουργεί η παρατεταμένη αποτυχία στους εκτός έδρας αγώνες.

Γύρω από όλη αυτή την προσπάθεια που έχει και ως στόχο «να αυξηθεί η ένταση στα αποδυτήρια», όπως λένε από την ομάδα, υπήρξε η συνάντηση της Δευτέρας, η

συζήτηση «εντός των τειχών» της Τούμπας, ακολούθησε η ομιλία του Λουτσέσκου, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί ένα προγραμματισμένο γεύμα ανάμεσα στον Ρουμάνο προπονητή και τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ.

«Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη», εξήγησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο 48χρονος προπονητής και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λουτσέσκου δεν αμφισβήτησε την αξία των ποδοσφαιριστών του, «η ποιότητά μας είναι τεράστια και την δείχνουμε στην Τούμπα», αλλά όπως τόνισε, «είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες»!

Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί «να πάρουμε αυτά που αξίζουμε», ωστόσο όπως τόνισε, «πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα