Λουτσέσκου: «Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την κλήρωση του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa Conference League και τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να είναι προσεκτικός ανεξάρτητα από τον αντίπαλο .

Η νοοτροπία που θέλει να περάσει στους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως κάθε αγώνας θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τελικός. Και με αυτήν θα παίξει, όπως είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ,

και στα δυο παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa Conference League, είτε απέναντι στην Ντουντελάνζ, είτε αντίπαλος του είναι η Μποέμιανς.

"Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο" σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα