Λουκάς Φουρλάς: «Προσπαθώ να στέκομαι στα πόδια μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δράση του ευρωβουλευτή και τα σαββατοκύριακα στην Κύπρο με τον γιο του, Ιάσονα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα να δεις” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 18 Μαρτίου ο Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 11χρονο γιο του, Ιάσονα καθώς και στις δράσεις του ως ευρωβουλευτής αλλά και ως εθελοντής για αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου και στην παροχή βοήθειας στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Μιλώντας για το

πώς περνά τα σαββατοκύριακα που βρίσκεται στην Κύπρο με τον γιο του, επεσήμανε πως είναι η προτεραιότητά του, λέγοντας:“Σαββατοκύριακο είμαι στην Κύπρο, με πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να “τρέξεις” διάφορα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι ο Ιάσονας, τα μπάσκετ του κτλ που με ξεκουράζουν κι εμένα να πηγαίνω…”

Κατόπιν, μιλώντας για τις δράσεις του ως ευρωβουλευτής με κύριο μέλημά του την ανακούφιση οικογενειών που βιώνουν μία εμπειρία καρκίνου, είπε: “Δεν είναι ανάγκη να πάθεις για να μάθεις. Μην περιμένεις να πάθεις κάτι για να γίνεις πιο ευαίσθητος […] Έχεις δύο δρόμους. Ο ένας είναι να καταρρεύσεις και ο άλλος να προσπαθήσεις να σταθείς στα πόδια σου. Δόξα τον Θεό, προσπαθώ να στέκομαι να πόδια μου. Με την αγάπη του κόσμου”.

Δείτε στο ilovestyle.com τα σχετικά βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουκάς Φουρλάς, Προσπαθώ, [βίντεο],loukas fourlas, prospatho, [vinteo]