Λος Άντζελες: Ημίγυμνος άντρας βάζει φωτιά στο σταυρό της εκκλησίας(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άντρας που δεν φορούσε τίποτα παρά μόνο ένα μπλε σορτσάκι σκαρφάλωσε σε μια εκκλησία στο Λος Άντζελες , έβαλε φωτιά στον σταυρό και προσπάθησε να ξεφυγεί απο τις στέγες και οροφές σπιτιών.

Τοπικά τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρόβαλαν τον εμπρησμό του ημίγυμνου άντρα και την βιαστική υποχώρηση του από  στέγες και γραμμές ηλεκτροδότησης.

HOLY SMOKE! Half naked guy tries to set church on fire in Boyle Heights. @KTLA @heli_CvP pic.twitter.com/V6STpzNE0b

Ryder Christ (@RyderChristNews) July 8, 2021

Βίντεο που τραβήχτηκαν από τοπικά πρακτορεία ειδήσεων κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά μέσα αργά το βράδυ της Τετάρτης, όπου δείχνουν τον άνδρα που ανέβηκε στην στέγη της εκκλησίας του Boyle Heights και προσπάθησε να βάλει φωτιά στον σταυρό.

Update: man now hopping from rooftop to rooftop after jumping from a church at 4th and Chicago in #BoyleHeights. pic.twitter.com/n0tEFSgrQM

— Jeff Vaughn (@JeffVaughn) July 8, 2021

Τα κίνητρα του υπόπτου παραμένουν ασαφή και δεν είναι γνωστό εάν πάσχει από οποιαδήποτε μορφή ψυχικής ασθένειας ή ψύχωσης.

Το CBS Los Angeles ανέφερε ότι ο άνδρας τέθηκε τελικά υπό κράτηση. Το κανάλι είπε ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε ένα ελικόπτερο με φώτα για να εντοπίσει τον ύποπτο. Ο δημοσιογράφος του καναλιού στη σκηνή πρότεινε να χρησιμοποιηθεί και μια ειδική κάμερα για να καταγράψει την σκηνή .

Keywords
Τυχαία Θέματα