Λοϊζίδης: "Στόχος η ολοκλήρωση της Α' κατηγορίας" (vid)

Πρεμιέρα με τον εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ και υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων, Χάρη Λοϊζίδη, έκανε η εκπομπή χωρίς VAR, στην Cablenet

Ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε ότι ο στόχος της ΚΟΠ είναι η ολοκλήρωση της Α’ κατηγορίας, δεν υπάρχει γραπτό αίτημα για οριστική αναβολή του Β’ γκρουπ και αποκάλυψε πως η Ομοσπονδία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο τη διακοπή των πρωταθλημάτων των μικρότερων

κατηγοριών.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις
Είμαστε στα χερια της πολιτείας κατά πόσο θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Ακούμε διαρκώς ότι μπαίνουμε σε ράγες ασφαλείες και περιμένουμε την πολιτεία για να ανάψει το πράσινο φως ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν τις προπονησεις.

Μας ανησυχεί ότι ο χρόνος σιγά σιγά εξαντλείται και για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στα μέσα του Ιούλη θα πρέπει αρχές Μαΐου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Για να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα προς τα τέλη του Μάη θα πρέπει το αργότερο μέχρι 7-8 του Μάη να αρχίσουν οι προπονήσεις. Είμαστε πολύ οριακά νομίζω.

Με καθυστέρηση ενός μηνός μπορεί να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα. Δεν ειναι εύκολα τα πράγματα.

Μελετούμε το ενδεχόμενο να τελειώσουμε προώρα τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών. Μας απασχολεί πολύ το θέμα, είναι μπερδεμένα. Θα πάμε για τις πιο δίκαιες αποφάσεις. Στόχος είναι να συνεχιστεί η Α’ κατηγορία.

Από όσο γνωρίζω γραπτό αίτημα δεν είχαμε για οριστική αναβολή του Β’ γκρουπ

Συζητήσαμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να μην επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που επηρεάζονται πάρα πολύ.

Όλες οι αποφάσεις είναι σωστές μέχρι να αποδειχθούν λανθασμένες. Είμαστε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Όποια απόφαση πάρει η ΚΟΠ θα τη σεβαστεί η UEFA.

Ο ΠΑΣΠ προσπαθεί να αγνοήσει τι συμβαίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα