Λ/κα – Συλλήψεις: Γνωστοί στις Αρχές – Tι είπε ο Αγγελίδης

Σε μαζικές συλλήψεις στη Λάρνακα προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (22/5), μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Λάρνακας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, στην επιχείρηση συμμετείχαν διάφορες Υπηρεσίες της Δύναμης, μεταξύ των οποίων μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ

και του Αρχηγείου Αστυνομίας, με πέραν των εκατό αστυνομικών και συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα τουλάχιστον 18 πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάκριση.

Οι συλληφθέντες, που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, έχουν συλληφθεί για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης ερευνήθηκαν οικίες και υποστατικά.

Εντός της ημέρας θα γίνει αξιολόγηση των τεκμηρίων, που παραλήφθηκαν, και θα αποφασιστεί κατά πόσο θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Η εκστρατεία της Αστυνομίας συνεχίσθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/5) και σε σπίτια και υποστατικά στην Πάφο, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα