Λιβραμέντο: «Στο ντεμπούτο μου ο πατέρας μου θα πήγαινε να δει τη Τσέλσι»

Ο Βαλεντίνο Λιβραμέντο πραγματοποίησε ντεμπούτο με την φανέλα της Σαουθάμπτον κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο επέλεξε να μην το "μεταφέρει" στον πατέρα του γιατί ήθελε να βιώσει μόνος του την εμπειρία και γιατί ο πατέρας του είχε αγοράσει εισιτήρια για να δει την Τσέλσι.

Ο 18χρονος ακραίος αμυντικός της Σαουθάμπτον, Βαλεντίνο Λιβραμέντο, έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τους "αγίους" κόντρα στην Έβερτον για την Premier League.

Αν και αυτές τις στιγμές οι ποδοσφαιριστές τις ζουν με την οικογένειά τους, ο ίδιος επέλεξε να το κρύψει.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του σε ΜΜΕ του Νησιού, ο ίδιος δεν περίμενε να αγωνιστεί κόντρα στα ζαχαρωτά. Ωστόσο, ο ίδιος όταν το έμαθε επέλεξε να μην επικοινωνήσει μαζί του και να του το ανακοινώσει, αφενός γιατί είχε αγοράσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, αφετέρου γιατί ήθελε να το ζήσει μόνος του.

Ο Λιβραμέντο δεν περίμενε να παίξει: "Δεν περίμενα να παίξω κατευθείαν. Ίσως έπαιζα στο κύπελλο, ίσως έπαιζα κάποια παιχνίδια ως αλλαγή και κοντά στα Χριστούγεννα θα ξεκινούσα βασικός στην Premier League.

Θα πήγαινε στο Στάμφορντ Μπριτζ να δει την Τσέλσι με την Πάλας, είχε αγοράσει εισιτήρια ήδη και γι’ αυτό δεν του είπα ότι θα έπαιζα απ’ την αρχή. Είναι και το μοναδικό παιχνίδι μου που δεν έχει έρθει ο πατέρας μου στο γήπεδο".

Και όταν έμαθε ότι θα ξεκινούσε βασικός δεν του τηλεφώνησε "Το να παίξω το πρώτο παιχνίδι στην Premier League δεν ήξερα πως θα παίξω και θα προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να βιώσω την εμπειρία μόνος μου, να δω πως θα το αντιμετωπίσω και ο πατέρας μου πάντα μπορεί να βλέπει τα καλύτερα στιγμιότυπα στο Match of The Day (σ.σ. τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Sky Sports)".

"Μετά το ματς δέχθηκα κάποια τηλεφωνήματα από τον πατέρα μου και αυτό είναι το μόνο παιχνίδι στη Σαουθάμπτον που δεν ήρθε. Του έδωσα τη φανέλα που έκανα το ντεμπούτο μου".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα