ΚΟΡΥΦΗ με τριάρα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στο Τσίρειο, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάτησε κορυφή. Η ομάδα της Λεμεσού με το τρίποντο έφτασε τους 37 βαθμούς ενώ η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στους 29 βαθμούς. 

Η ΑΕΚ κατάφερε στο 16ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Φερνάντες έφυγε γρήγορα από δεξιά κάνοντας το παράλληλο γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, εκεί που ο Ακοράν πλάσαρε για το 0-1. 

Η απάντηση της ΑΕΛ στο τέρμα που δέχθηκε ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Ριέρα από αριστερά έκανε την μπαλιά εκεί που ο Μπάμπιτς με προβολή νίκησε τον Τόνιο για το 1-1, σκορ που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια του Τσιρείου. 

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και κατάφερε ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας να πάρει προβάδισμα. Ο Αντωνίου από δεξιά έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ περνώντας την μπάλα πάνω από τον Τόνιο, αυτή έσκασε μπροστά στην γραμμή και ο Ντανίλο που ήρθε από πίσω την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. 

Ανατροπή κορυφής και το εντός έδρας αήττητο καλά κρατεί!

Η ομάδα της Λεμεσού συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό και τρία λεπτά μετά πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Τόρες από δεξιά έκανε συρτή μπαλιά και ο Μπάμπις, ξανά με προβολή, διαμόρφωσε το 3-1. 

Η ΑΕΛ που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Μαέ, πήρε ακόμα μια νίκη που την ανεβάζει μόνη, πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords