ΚΟΡΥΦΗ με τριάρα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στο Τσίρειο, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάτησε κορυφή. Η ομάδα της Λεμεσού με το τρίποντο έφτασε τους 37 βαθμούς ενώ η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στους 29 βαθμούς. 

Η ΑΕΚ κατάφερε στο 16ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Φερνάντες έφυγε γρήγορα από δεξιά κάνοντας το παράλληλο γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, εκεί που ο Ακοράν πλάσαρε για το 0-1. 

Η

απάντηση της ΑΕΛ στο τέρμα που δέχθηκε ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Ριέρα από αριστερά έκανε την μπαλιά εκεί που ο Μπάμπιτς με προβολή νίκησε τον Τόνιο για το 1-1, σκορ που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια του Τσιρείου. 

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και κατάφερε ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας να πάρει προβάδισμα. Ο Αντωνίου από δεξιά έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ περνώντας την μπάλα πάνω από τον Τόνιο, αυτή έσκασε μπροστά στην γραμμή και ο Ντανίλο που ήρθε από πίσω την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. 

Ανατροπή κορυφής και το εντός έδρας αήττητο καλά κρατεί!

Η ομάδα της Λεμεσού συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό και τρία λεπτά μετά πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Τόρες από δεξιά έκανε συρτή μπαλιά και ο Μπάμπις, ξανά με προβολή, διαμόρφωσε το 3-1. 

Η ΑΕΛ που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Μαέ, πήρε ακόμα μια νίκη που την ανεβάζει μόνη, πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords
Τυχαία Θέματα