Λϊνεκερ: "Η Λίβερπουλ φαβορί για το Champions League"

Τη Λίβερπουλ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Champions League ο Γκάρι Λίνεκερ. Ο 58χρονος πρώην κορυφαίος επιθετικός, που πέρασε τρία χρόνια από την καριέρα του στην Τότεναμ, εκτιμά πως τα «σπιρούνια» είναι το αουτσάιντερ στον τελικό της 1ης Ιουνίου, που θα φιλοξενηθεί στην Μαδρίτη.

«Εάν κάνουμε μία σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, βλέπουμε πως η Λίβερπουλ έχει καλύτερους παίκτες. Επίσης συγκέντρωσε

20 βαθμούς περισσότερους από την Τότεναμ. Όμως, όπως ξέρουμε καλά, στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Και αυτό, είναι ένα από τα πράγματα που το κάνουν τόσο ξεχωριστό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίνεκερ, που σχολίασε και τους προπονητές των δύο φιναλίστ:

«Ο Κλοπ είναι πολύ ενθουσιώδης και παθιασμένος. Και αυτή η πλευρά της Λίβερπουλ, αντανακλά την προσωπικότητά του. Πολύ δυναμικός, με απίστευτη ενέργεια. Είναι ξεκάθαρα πολύ έξυπνος και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιράνθρωπος, που δείχνει το πάθος του. Ο Ποκετίνο είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους προπονητές στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όμως οι Σπερς χρειάζονται επενδύσεις. Μου το είπε και ο ίδιος. Οι διοικούντες πρέπει να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν. Κι εάν δεν το κάνουν, θεωρώ πως δύσκολα θα τον κρατήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα