Λιλλήκας: Τελευταία ευκαιρία για κοινό υποψήφιο σε ενδιάμεσο

Τελευταίο άνοιγμα προς το Νικόλα Παπαδόπουλο η πρόταση Λιλλήκα για εξεύρεση κοινού υποψηφίου, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

Σε δηλώσεις στο "Πρωτοσέλιδο" του Σίγμα απεκάλυψε ότι η πρότασή του αυτή, έγινε μετά από ανησυχίες πολιτών που τον προέτρεψαν να προσεγγίσει το Νικόλα για να διερευνήσει κατά πόσο αποδέχεται το να βρεθεί ένας κοινός υποψήφιος.

Επιμένει στις προκριματικές εκλογές για να δοθεί λόγος στους πολίτες και επισημαίνει ότι είναι έτοιμος να συζητήσει και άλλες προτάσεις.

"Είναι

η τελευταία προσπάθεια που καταβάλλω, δεν πρόκειται να επανέλθω ξανά αν δεν γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση από το Νικόλα Παπαδόπουλο" επεσήμανε.

Η πρόταση αυτή είχε γίνει από το Κίνημα Οικολόγων και παραμένει στο τραπέζι, τονίζει ο Γιώργος Λιλλήκας.

Την Παρασκευή θα γίνει η συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων για συζήτηση της πρότασης αυτής και θα αναλύσουν και τις θέσεις των Οικολόγων ενόψει Προεδρικών.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας ενημέρωσε ότι μετά τις συναντήσεις με τους Οικολόγους θα επιδιώξει συναντήσεις και με το ΑΚΕΛ.

Στόχος του κ. Λιλλήκα είναι να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας που να στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό με ήθος και να βασίζεται σε θέσεις και επιχειρήματα και όχι σε αλληλοκατηγορίες και κτυπήματα κάτω από τη μέση.

Περισσότερα στο βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα